Το Καλάθι σας

Πολιτική Απορρήτου Nakosonline.gr

Τελευταία ενημέρωση: 10 Ιανουαρίου, 2018


Το nakosOnline.gr ξέρει ότι σας ενδιαφέρει το πώς οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και σας εγγυόμαστε πως διαχειριζόμαστε όλα τα δεδομένα με προσοχή και σύνεση. Η παρούσα ανακοίνωση περιγράφει την πολιτική απορρήτου μας.Με την επίσκεψη σας στο nakosOnline.gr, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 

Πληροφορίες που μας δίνετε

Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε όλες τις πληροφορίες που εισάγετε στην ιστοσελίδα μας ή μας έχετε δώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε να μην παρέχετε ορισμένες πληροφορίες, αλλά στη συνέχεια μπορεί να μην είστε σε θέση να επωφεληθείτε από πολλά από τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για σκοπούς όπως η ικανοποίηση των αιτημάτων σας, προσαρμόζοντας τις μελλοντικές αγορές για εσάς, βελτιώνοντας το καταστημά μας, και την επικοινωνία μαζί σας.


Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)


Αυτόματα Αποθηκευόμενες Πληροφορίες

Εμείς λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε ορισμένες μορφές πληροφόρησης όταν συναλλάσσεστε μαζί μας. Για παράδειγμα, όπως και πολλές ιστοσελίδες, και εμείς χρησιμοποιούμε "cookies" για τη συλλογή ορισμένων ειδών πληροφοριών.


Ζητάμε την κατανόησή σας για όποια καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας.